träningsGRUPPER

WAKAMONO* 9 - 13 ÅR / 9 - 1 MON

I träningsgruppen Wakamono är lärandet mer inriktat på Kase-Ha Karate-Dō Kihon (grundtekniker), Kata (Form) och Kumite (Parövningar) blandat med fysiska övningar. Lärande i att sammarbeta och lära sig ta ansvar ingår på ett lekfullt sätt såsom i konditionsövningar, hinderbana mm.

* Wakamono 若者 = Ungdom 9 - 13 år

HŌKAGO* 9 - 13 ÅR / 6 - 1 MON

Undervisningen i gruppen Hōkago är extra träningstillfällen utöver den ordinarie terminsträningen. Olika tema såsom parövningar samt mer avancerad kataträning är det som denna grupp lägger focus på. Gruppen har begränsat antal deltagare för att det ska finna mer tid till personliga instruktioner.

*Hōkago 放課後 = After School


TEAM KOKORO-KAI DOJO

Undervisningen i gruppen Team Kokoro-Kai Dojo är extra träningstillfällen utöver den ordinarie terminsträningen för de som önskar öva mer på att deltaga på tävlingar.


SHINJIN* 14 - 99 ÅR / 9 - 4 KYU / Motionsgrupp

Undervisningen i gruppen Shinjin är utformad så att individen i sin egen takt bygger upp sin teknik, kondition, styrka, koordination och smidighet. Lärande innefattar grunden i Kase-Ha Karate-Dō Kihon (grundtekniker), Kata (Form) och Kumite (Parövningar), bukandning, självskyddstekniker, fysiskt stärkande övningar, kroppskontroll m.m.

*Shinjin 新人= Nybörjare från 14 år

CHUKO* 14 - 99 ÅR / 3 KYU - DAN

Chuko är gruppen för de som tränat Kase-Ha Karate-Dō i minst 3 år.

Det undervisas i mer avancerade övning inom Kase-Ha Karate-Dō såsom andnings, teknikkombinationer, parövningar, kata allt i en sann anda av Budō Karate.

Chuko* 中古 = Fortsättningsgrupp 14 - 99 år


GOSHINDO* FRÅN 12 ÅR

Gruppen Goshindō är extra träningstillfällen utöver den ordinarie terminsträningen. Undervisningen är baserad på ett lärande av självskyddstekniker och säkerhetstänkande för individen ska utveckla, öva samt förbättra sin självkännedom om konflikthantering.

*Goshindō 護身道 = Självförsvar

PRIVATLEKTIONER

Privata lektioner är till för dig eller er som föredrar att träna enskilt eller tillsammans med en vän. Varje privatlektion för er är naturligtvis individuellt uppbyggd beroende på önskemål och målsättning.

De privata instruktionerna individen får under dessa lektioner ger mer utrymme för frågor, vilket ökar förståelsen för hur just du / ni kan förbättra era Karatetekniker och fysik. Instruktör

Endast för medlemmar i Kokoro-Kai Dojo så individen har giltig försäkring.