träningsGRUPPER höstTERMINEN 2021

YŌCHIEN* 5 - 6 ÅR / 10 - 7 MON

I träningsgruppen Yōchien 5 - 6 år är undervisningen uppbyggd så att deltagarna lär sig grunden i Kase-Ha Karate-Dō detta blandat med fysiska övningar och lek. I lärandet ingår övningar såsom att utöka sin förmåga att sammarbeta, vara tyst och lyssna samt progressivt förbättra sin styrka, koordination och kondition.

*Yōchien 幼稚園 = Förskolebarn 5 - 6 år (Fyllda 5 år)

KODOMO 7 - 9 ÅR / 9 - 4 MON

I träningsgruppen Kodomo 7 - 9 år är undervisningen uppbyggd på deltagarnas villkor så att individerna lär sig Kase-Ha Karate-Dō Kihon (grundtekniker), och grund Kata (Form) blandat med lek och fysiska övningar. Lärande i att sammarbeta och lära sig ta ansvar ingår på ett lekfullt sätt såsom i lätta konditionsövningar, hinderbana mm.

* Kodomo 子供 = Barn 7 - 9 år

WAKAMONO* 10 - 14 ÅR / 9 - 1 MON

I träningsgruppen Wakamono 10 - 14 år är lärandet mer inriktat på Kase-Ha Karate-Dō Kihon (grundtekniker), Kata (Form) och Kumite (Parövningar) blandat med fysiska övningar. Lärande i att sammarbeta och lära sig ta ansvar ingår på ett lekfullt sätt såsom i konditionsövningar, hinderbana mm.

* Wakamono 若者 = Ungdom 10 - 14 år

HŌKAGO* 7 - 14 ÅR / 6 - 1 MON

Undervisningen i gruppen Hōkago är extra träningstillfällen utöver den ordinarie terminsträningen. Olika tema såsom parövningar samt mer avancerad kataträning är det som denna grupp lägger focus på. Gruppen har begränsat antal deltagare för att det ska finna mer tid till personliga instruktioner.

*Hōkago 放課後 = After School


SHINJIN* 15 - 99 ÅR / 9 - 4 KYU / Motionsgrupp

Undervisningen i gruppen Shinjin är utformad så att individen i sin egen takt bygger upp sin teknik, kondition, styrka, koordination och smidighet. Lärande innefattar grunden i Kase-Ha Karate-Dō Kihon (grundtekniker), Kata (Form) och Kumite (Parövningar), bukandning, självskyddstekniker, fysiskt stärkande övningar, kroppskontroll m.m.

*Shinjin 新人= Nybörjare från 15 år

CHUKO* 15 - 99 ÅR / 3 KYU - DAN

Chuko är gruppen för de som tränat Kase-Ha Karate-Dō i minst 3 år.

Det undervisas i mer avancerade övning inom Kase-Ha Karate-Dō såsom andnings, teknikkombinationer, parövningar, kata allt i en sann anda av Budō Karate.

Chuko* 中古 = Fortsättningsgrupp 15 - 99 år


GOSHINDO* FRÅN 12 ÅR

Gruppen Goshindō är extra träningstillfällen utöver den ordinarie terminsträningen. Undervisningen är baserad på ett lärande av självskyddstekniker och säkerhetstänkande för individen ska utveckla, öva samt förbättra sin självkännedom om konflikthantering.

*Goshindō 護身道 = Självförsvar


PRIVATLEKTIONER

Privata lektioner är till för dig eller er som föredrar att träna enskilt eller tillsammans med en vän. Varje privatlektion för er är naturligtvis individuellt uppbyggd beroende på önskemål och målsättning.

De privata instruktionerna individen får under dessa lektioner ger mer utrymme för frågor, vilket ökar förståelsen för hur just du / ni kan förbättra era Karatetekniker och fysik. Instruktör

Mer information eller boka tid klicka här